1% përjeton rritjen e të ardhurave, ndërsa 99% lufton

Të ardhurat-articleLarge

Të ardhurat Flat në Rimëkëmbjes, por jo për 1%

Duke Publikuar: 15 shkurt 2013

WASHINGTON - Të ardhurat u rrit më shumë se 11 për qind për të lartë 1 për qind të fituesve të gjatë rimëkëmbjes ekonomike, por jo në të gjitha për të gjithë të tjerët, sipas të dhënave të reja.

Numrat , prodhuar nga Emmanuel Saez, një ekonomist në [...]

Tradhtia e Amerikës së Mesme Class ishte një zgjedhje, jo një aksident

middleclass

E mërkurë, tetor 3, 2012 Nga Amy B Dean , Truthout | Op-Ed

Një Intervistë Me Autorë Donald Barlett dhe James Steele.

(Foto: Mike Hiatt / Flickr ) outsourcing i punëve të mira, eliminimi i pensioneve, Foreclosures shfrenuar në shtëpi; skyrocketing shpenzimet e arsimit të lartë dhe në rritje e borxhit: Duke pasur parasysh këto relitetit, klasa e mesme amerikane duket se fundosje të shpejtë. Ekipi i njohur i raportimit të Donald Barlett dhe [...]

Kush e vrau klasën e mesme?

aa-klasës së mesme-cartoon-të klasës së mesme-rrethuar-nga-luanët

Lloj i një video pa kuptim, por me një vlerë të shikojnë si ajo ka nxjerr disa nga shkaqet kryesore të rënies klasës së mesme në SHBA

Amerika Pa një klasë të mesme - By Elizabeth Warren

Klasa e mesme varrosur

Mund ta imagjinoni një Amerikë pa një klasë të mesme të fortë? Nëse keni mundësi, do të vazhdojë të jetë Amerika siç e njohim ne?

Sot, një në pesë amerikanë është e papunë, underemployed ose thjesht nga puna. Një në nëntë familje nuk mund të bëjë pagesën minimale në kartat e tyre të kreditit. Një në tetë hipotekat është në mungesë apo foreclosure. Një në tetë amerikanët është në pullat e ushqimit. Më shumë se 120,000 familje janë paraqitjen [...]

Klasa e Mesme: Si Ne Got One dhe Pse kemi nevojë për të mbajtur atë

29119_cartoon_main

Për amerikanët, duke qenë klasa e mesme është pjesë e karakterit tonë kombëtar. Njerëzit të cilët, në bazë të nivelit të të ardhurave janë të varfër, të pasur apo të klasës së mesme të parë veten e tyre, dhe janë identifikuar zakonisht nga të tjerët, si klasa e mesme. Fraza mund të ndryshohet nga "sipërme" apo "më të ulët" për të do të thotë të pasur apo të varfër, por për amerikanët një status modifikuar klasës së mesme është më mirë se duke u përcaktuar si i pasur apo të varfër.

Ndërkohë që [...]

Nëse nuk jeni apo duan të jenë në klasën e mesme ...

pton218l

Nga: Dave Johnson, Fushata për të Ardhmen e Amerikës |

Për shumicën e njerëzve "American Dream" është që të jetë në klasën e mesme, apo për të ngritur veten deri në jetë në klasën e mesme. Dhe njerëzit e përdorur për të presin se gjërat do të shkojnë më mirë me kalimin e kohës për të gjithë ne. Por sot më shumë njerëz janë duke shkuar në mënyrë tjetër. Shumë njerëz janë gjetur të vështirë vetëm për të marrë nga [...]

Qytetet derdh Mesme Class, dhe janë më të pasur dhe më të varfër për It

23scott_graph.large

DISA qytetet e mëdha amerikane po lulëzojnë si në asnjë kohë në kujtim të kohëve të fundit. Vende si Nju Jork dhe San Francisko duket të jenë më të pasur dhe më e ndritshme se kurrë: krimi mbetet i ulët, ardhurve të rinj pour në, lagje ngjall së vdekuri. New York është në grahmat e bumit të madh të ndërtimit në 30 vjet, popullsinë e saj në një të gjitha me kohë dhe ngjitje. Kryetar bashkie