Të Fshatarëve Nevoja sfurqe

040611scheer

Nga Robert Scheer

6 prill 2011 " TruthDig "- Një" hero klasë të punës, "na tha John Lennon në këngën e tij të këtë titull," është diçka që të jetë i / Mbani ju doped me fenë dhe seksi dhe TV / Dhe ju mendoni se ju jeni aq i zgjuar dhe pa klasa dhe pa / Por ju jeni ende të ndyrë fshatarëve aq sa unë mund të shoh. "

[...]

Qytetet derdh Mesme Class, dhe janë më të pasur dhe më të varfër për It

23scott_graph.large

DISA qytetet e mëdha amerikane po lulëzojnë si në asnjë kohë në kujtim të kohëve të fundit. Vende si Nju Jork dhe San Francisko duket të jenë më të pasur dhe më e ndritshme se kurrë: krimi mbetet i ulët, ardhurve të rinj pour në, lagje ngjall së vdekuri. New York është në grahmat e bumit të madh të ndërtimit në 30 vjet, popullsinë e saj në një të gjitha me kohë dhe ngjitje. Kryetar bashkie