Policimi Profetët e Wall Street

110.924-ny-protesta-hmed7p.grid-8x2

Nga Amy Goodman | |

Protesta Occupy Wall Street rritet çdo ditë, përhapet në qytete në të gjithë Shtetet e Bashkuara. "Ne jemi 99 për qind", protestuesit thonë, "se do të tolerojë më të lakmisë dhe korrupsionit e 1 për qind."

Përgjigja nga Departamenti i Policisë së New York-ut ka qenë brutale. E shtunë, policia përfshiu më shumë se 700 protestues në një nga arrestimeve më të mëdha masive në SHBA [...]

Michael Moore: Arrestimi Muri St Bankers, Jo Wall St protestuesve

storyimages_1317086336_picture8.png_640x348_310x220

Moore: Shumica e amerikanëve janë të shqetësuar me të vërtetë në Wall St ju keni marrë një ushtri vetëm duke pritur për dikë për të bërë diçka, dhe diçka ka filluar.

Në Demokraci vijim tani! transmetim, Amy Goodman dhe Michael Moore diskutuar Occupy Wall St protesta e, ku Moore foli të hënën përkundër faktit se policia ka ndaluar protestuesit nga përdorimi i një sistemi PA.

AMY Goodman: Sot ne të kalojnë [...]

Pse 2,000 Njerëzit e nevojshme për të pushtojnë Wall Street: Bankat janë të rangut në fitime Ndërsa Tatimpaguesit janë duke u dehur

wall street-

- By Amy Goodman -

Bankat janë të ulur në hoards parave të gatshme dhe fitimet e korporatës janë të hipur të lartë - ende taksapaguesit e thjeshtë amerikanë përballen me papunësinë dhe shkurtime.

Nëse 2.000 aktivistë të Tea Party zbriti në Wall Street, ju ndoshta do të ketë numër të barabartë të gazetarëve atje mbulojnë ato. Megjithatë 2.000 njerëz kanë zënë Wall Street të shtunën e kaluar. Ata nuk ishin të mbante flamurin e Partisë Tea, të GADSDEN [...]