OpenCongress.orgOpenCongress.org

1% përjeton rritjen e të ardhurave, ndërsa 99% lufton

Të ardhurat-articleLarge

Të ardhurat Flat në Rimëkëmbjes, por jo për 1%

Duke Publikuar: 15 shkurt 2013

WASHINGTON - Të ardhurat u rrit më shumë se 11 për qind për të lartë 1 për qind të fituesve të gjatë rimëkëmbjes ekonomike, por jo në të gjitha për të gjithë të tjerët, sipas të dhënave të reja.

Numrat , prodhuar nga Emmanuel Saez, një ekonomist në [...]

Pabarazia ekonomike do të ju bëjë një pesimist

Pse Ajo Çështjet me të ardhura të pabarazisë

4 Listat që tregojnë se si Rising ardhurat Pabarazia Rrit pesimizëm

BURIMI: AP / Evan Vucci

Protestuesit pushtojnë DC shikojnë commuters mëngjes ecin nëpër McPherson Square në Uashington më e hënë, dhjetor 5, 2011. Hendeku ardhurat midis të pasurve dhe të gjithë të tjerët është e madhe dhe për të gjetur më të mëdha, ndërsa të ardhurat e klasës së mesme të ngecë në vend. Kjo ka ngritur shqetësime se klasa e mesme të vendit nuk është për ndarjen në rritjen ekonomike si ajo ka në të kaluarën, dhe [...]

Të ardhurat Pabarazia = Më pak Opportunity

Corak_web_1

5 Grafikët që tregojnë se si Rritja ardhurat Pabarazia çon në më pak Opportunity

BURIMI: AP / Marcio Jose Sanchez

Nëse ka pabarazi të lartë të ardhurat, fëmijët do të ngjarë të përjetojnë lëvizshmëri të ulët ekonomik dhe mundësi si të rritur.

Nga Nick Bunker | 5 dhjetor 2012

Nivelet e larta të pabarazisë së të ardhurave janë të lidhur me nivele të ulëta të lëvizshmërisë ekonomike, argumenton ekonomisti i Universitetit të Otavës Miles Corak në një raport të ri [...]

Një raport Wiki mbi të Ardhurat pabarazisë në SHBA

Pabarazia e të ardhurave në Shtetet e Bashkuara

Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë

Shpërndarja e të ardhuraveShtetet e Bashkuara ka qenë objekt studimi nga studiues dhe institucione. Të dhënat nga një numër burimesh [1] tregojnë se pabarazia e të ardhurave është rritur në mënyrë të konsiderueshme që nga fillim të viteve 1970 ,

Më shumë rreth pabarazisë

bukë

Pabarazisë ekonomike Quotes

Kur ju thoni përgjegjësinë fiskale, më duket se ju me të vërtetë do të thotë njerëzit e pasur e mbajtur paratë e tyre. -Alice Adams

Unë gjithmonë do të ketë para të mjaftueshme për të kaluar pjesën tjetër të jetës sime ... sa kohë që unë nuk blej ndonjë gjë. -Ed Asner, Postal Press Konferenca Association, 8/2/03

Çdo vit, përfaqësuesit e kompensimit në bimë të ndryshme kanë qenë të udhëzuar për të llogaritur dhe të llogarisin kostot nga Kompensimi e artizanëve [...]

Tradhtia e Amerikës së Mesme Class ishte një zgjedhje, jo një aksident

middleclass

E mërkurë, tetor 3, 2012 Nga Amy B Dean , Truthout | Op-Ed

Një Intervistë Me Autorë Donald Barlett dhe James Steele.

(Foto: Mike Hiatt / Flickr ) outsourcing i punëve të mira, eliminimi i pensioneve, Foreclosures shfrenuar në shtëpi; skyrocketing shpenzimet e arsimit të lartë dhe në rritje e borxhit: Duke pasur parasysh këto relitetit, klasa e mesme amerikane duket se fundosje të shpejtë. Ekipi i njohur i raportimit të Donald Barlett dhe [...]

Pabarazia e të ardhurave dhe Crash Madhe të vitit 2008

blog_wall_street_fallen_bull

-Nga

| | Wed 3 tetor 2012 09:13 PDT | |

Unë e kam përmendur më parë teorinë time përafërt-dhe-gati të krizës financiare të vitit 2008:

 • Pabarazia e të ardhurave shkon deri.
 • Si rezultat, të ardhurat e klasës së mesme të bëhet i ngadaltë ....
 • Dhe të ardhurat e të ngrihem në qiell të pasur, një prirje e përforcuar nga normat më të ulëta të taksave në të dy punën dhe të ardhurat kapitale.
 • Njerëzit e pasur përfundimisht të drejtuar nga gjërat të ndjeshme për të investuar të gjithë [...]
 • Jon Stewart dhe "Daily Show" Merrni mbi Mitt Romney dhe 47 Përqindja ... Natyrisht

  JonStewart47PerMitt

  E mërkurë, shtator 19, 2012

  Laurel Brown Shkrimtar i lartë, Forumi

  Ka vetëm disa gjëra në këtë botë, ne mund të varet. Vdekja. Tatimet. Jon Stewart skewering një kandidat presidencial i cili e bën një deklaratë të potencialisht të karrierës, duke i dhënë fund në camera.So padyshim Jon Stewart kishte për të folur në lidhje me deklaratën e Mitt Romney-së 47 për qind për Daily Show. Çfarë zgjidhje tjetër bëri ai kanë? Dhe çfarë tjetër të qeshur, Insightful [...]

  Kush e vrau klasën e mesme?

  aa-klasës së mesme-cartoon-të klasës së mesme-rrethuar-nga-luanët

  Lloj i një video pa kuptim, por me një vlerë të shikojnë si ajo ka nxjerr disa nga shkaqet kryesore të rënies klasës së mesme në SHBA

  A e pasur me të vërtetë të paguajë një pjesë të padrejtë?

  5-26-11tax-f1

  Idetë e gabuara dhe Realitete Rreth kush paguan taksat

  Nga Chuck Marr dhe Chye-Ching Huang | | Përditësuar më 17 shtator 2012 | | Prioritetet Qendra për Buxhet dhe Politika

  Përmbledhje

  Gati gjysma e familjeve amerikane aktualisht nuk i detyroheni tatimit mbi të ardhurat federale. Instituti Brookings-Center Politika Tatimore Urban vlerëson se 46 përqind e ekonomive familjare do të detyrohem asnjë tatimin mbi të ardhurat federale për vitin 2011. [1] Një figurë e cituar gjerësisht [...]